...en ik rij een auto van de zaak

Eurokit Familie

Wat Eurokit echt bijzonder maakt, is de fijne en familiale sfeer die heerst onder onze collega’s. Samen vormen we een gezellig team dat elkaar inspireert en motiveert om elke uitdaging aan te gaan. We staan altijd voor elkaar klaar en kunnen rekenen op de steun van onze collega’s.

Onderdeel van de familie

Om de teamspirit te bevorderen, organiseren we regelmatig leuke activiteiten. Zo hebben we de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten in het Graafschap stadion, waar Eurokit toegang heeft tot de business stoelen. Daarnaast sluiten we op vrijdagmiddag de werkweek gezamenlijk af met een ontspannen borrel in onze gezellige kantine. Stap aan boord bij Eurokit en ontdek waarom werken bij Eurokit zoveel meer is dan alleen een baan!

“ Een fijne baan, waarin ik me helemaal thuis voel”

Iedere dag weer

andere uitdagingen

Bij Eurokit zijn we trots op de veelzijdigheid van onze projecten. Van het kitten van glas, tegels, natuursteen, vloeistofdichte en brandwerende afdichtingen tot het aanbrengen van dilatatievoegen. We zijn actief in diverse sectoren. We werken in de bouw, de scheepvaart (zowel professioneel als recreatief) en aan grote infrastructurele werken, zoals wegen, viaducten en parkeergarages. Onze klantenkring bestaat zowel uit grote bedrijven in binnen- en buitenland als particuliere klanten. Kortom, onze werkzaamheden zijn veelzijdig en brengen veel diversiteit met zich mee. Geen dag is hetzelfde bij Eurokit en dat maakt ons werk zo boeiend.