Over ons

Wat Eurokit echt bijzonder maakt, is de fijne en familiale sfeer die heerst onder onze collega’s. Samen vormen we een gezellig team dat elkaar inspireert en motiveert om elke uitdaging aan te gaan. We staan altijd voor elkaar klaar en kunnen rekenen op de steun van onze collega’s.

Om de teamspirit te bevorderen, organiseren we regelmatig leuke activiteiten. Zo hebben we de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten in het Graafschap stadion, waar Eurokit toegang heeft tot de business stoelen. Daarnaast sluiten we op vrijdagmiddag de werkweek gezamenlijk af met een ontspannen borrel in onze gezellige kantine.

Stap aan boord bij Eurokit en ontdek waarom werken bij Eurokit zoveel meer is dan alleen een baan!

“Een fijne baan, waarin ik me helemaal thuis voel”

Onderdeel van

de familie

Eurokit is gespecialiseerd in verschillende soorten kitwerk. Wij werken aan opdrachten op grote locaties in verschillende sectoren zoals stadions en fabriekshallen, maar wij komen ook bij de mensen thuis voor kleinere klussen. Wij zijn niet zomaar een kitbedrijf, maar een gezellige groep collega’s met passie voor het vak. Bij ons draait het om teamwerk, plezier en groei. Hier krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen, nieuwe vaardigheden te leren en te groeien als professional. Kom ook bij ons werken en ontdek zelf waarom Eurokit de perfecte plek is om als kitter / applicateur te starten of als ervaren kitspecialist je verder te ontwikkelen. Laten we samen gaan werken aan leuke projecten en nieuwe ervaringen!

Daarom werken

bij Eurokit!

Bij Eurokit bieden we een prettige omgeving waarin je kunt groeien, leren en jezelf kunt zijn. Ons vakkundige team heet je van harte welkom en samen zorgen we ervoor dat elk project een succes wordt. Bij Eurokit vind je niet alleen een baan, maar een plek waar collegialiteit en plezier hand in hand gaan. We werken in een informele en positieve werksfeer, geven goede arbeidsvoorwaarden, en voldoende mogelijkheden tot het volgen van trainingen. En begin je net in dit vak, dan begeleiden onze ervaren vakmensen je stap voor stap, zodat je snel groeit tot een zelfstandig kitspecialist.

Solliciteren bij Eurokit?

Graag maken we kennis met jou, ongeacht je leeftijd, opleidingsniveau of achtergrond. Voldoe je nog niet helemaal aan alle functie-eisen, dan bieden wij mogelijkheden om deze vaardigheden bij ons te ontwikkelen. Wil je bij ons komen werken? Dan is solliciteren supersimpel. Ga naar onze vacature pagina en kijk of er een vacature bij staat die bij jou past. Enthousiast geworden? Klik op dan op de knop Solliciteer en vul eenvoudig en snel je gegevens in. Dat is alles! Wij zullen zo snel mogelijk reageren en je eventueel uitnodigen voor een kennismaking. En voordat je het weet ben jij misschien wel onze nieuwe collega!