Werken & leren
bij Eurokit

Leer het vak van onze professionals.

Als stagiair(e) zien we je

als volwaardige collega

Bij Eurokit hechten we waarde aan jou als stagiair en de frisse ideeën die je meeneemt. We bieden je de mogelijkheid om mee te werken aan interessante projecten en je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen in een professionele omgeving. We zullen je betrekken bij diverse werkzaamheden en laten samenwerken met ervaren vakmensen. Of het nu gaat om het assisteren bij het aanbrengen van kitverbindingen, het voorbereiden van de ondergrond of het ondersteunen van het team op kantoor, jouw bijdrage is van onschatbare waarde. Loop ook stage of werk aan jouw afstudeeropdracht bij Eurokit!

“Bij Eurokit leer je het vak terwijl je werkt en dat in een fijne en boeiende omgeving”

Samen dat stapje

extra zetten

Bij Eurokit vormen we een professioneel team dat graag kennis en vaardigheden deelt. We bieden daarom diverse stageplekken en afstudeermogelijkheden aan scholieren, evenals trainingen voor zij-instromers. Bij ons leer je niet alleen het vak op de werkvloer, maar wij leren ook van jou en de nieuwe ideeën die je meeneemt vanuit jouw opleiding, zodat we samen dat extra stapje kunnen zetten!

Kom jij werken en leren bij Eurokit?!

Kom jij werken en leren bij Eurokit?!

Bij Eurokit kun je werken én leren in een prettige omgeving. Als onderdeel van ons team krijg je de mogelijkheid om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen, zowel op de werkvloer als door middel van trainingen. Wij bieden diverse mogelijkheden voor zowel stagiaires als zij-instromers. Laten we kennismaken en ontdekken welke plek het beste bij jou past.